Op de E313 van Antwerpen naar Hasselt tussen Geel-Oost - Ham is dinsdag een ongeval gebeurd met een vrachtwagen. Die is in brand gevlogen. Het ongeval veroorzaakt grote verkeershinder.  Op de E313 ter hoogte van Ham in de richting van Hasselt is een vrachtwagen in de gracht beland door een klapband.   De tankwagen vatte vuur maar de bestuurder kon zich tijdig uit het voertuig bevrijden.

"Wie al op de E313 is, moet de snelweg verlaten ter hoogte van Geel-Oost. Zij kunnen hun weg vervolgen via de lokale wegen. Hou rekening met extra wachttijden door het toegenomen verkeer", zegt Hajo Beeckman van het Vlaams Verkeercentrum.

Er vielen geen gewonden bij het ongeval.

Update 19.45u : "Iets voor 19 uur werd de vrachtwagen weggetakeld, waardoor er rond 19.15 uur al een rijstrook kon worden vrijgegeven voor het verkeer", meldt Hajo Beeckman van het Vlaams Verkeerscentrum. "Nadat het Agentschap Wegen en Verkeer vaststelde dat er geen ernstige schade werd toegebracht aan het wegdek, kon de snelweg rond 19.45 uur helemaal worden vrijgemaakt"        Foto's : Jo Stoop / Nnieuws.be